al meer dan 60 jaar...

 

In 1955 zijn mijn ouders begonnen met een café. Al vrij snel begonnen zij met kamers verhuren.

 

In 1994 heb ik samen met Monique de zaak van mijn ouders overgenomen, het café gesloten en hebben wij ons toegelegd op het restaurant en de b&b

 

 

koken doen wij samen...

 

de rollen van kok en bediening zijn bij ons variabel:

overdag staan we allebei in de keuken de mis-en-place te doen, we kopen trouwens ook vaak samen in

 

's-Avonds maakt Monique ook nog de voor- en nagerechten en andersom serveer ik ook mee uit.

Ons restaurant heeft maximaal 24 couverts waardoor we iedereen optimale aandacht kunnen geven

 

Maar een glas wijn inschenken uit de fles op tafel;

dat mag je van ons zelf doen

 

we hebben maar één zitting per avond en als iedereen weg is doen we samen de afwas en dekken de tafels voor de volgende dag

 

onze "missie" ...

 

die hebben we niet; 
wij hebben  gewoon een vak met leuke mogelijkheden. Wij houden van lekker eten en drinken.


Kom als leuke gasten en wij heten jullie welkom als leuke vrienden.