in ons restaurant zorgen twee hoge-capaciteits luchtzuiveraars ervoor dat 99,9 % van virussen, allergenen en verontreinigende stoffen verwijderd worden

 

 

 

 

PRIJSVERHOGING

willen we zo lang mogelijk voorkomen. Daarom sparen we oa op energie door een flessenkoeling uit te schakelen  Hierdoor kan het zijn dat uw favoriete (maar door ons niet zo vaak verkochte drankje) niet meer in ons assortiment zit. 

 

"menu du marché"

d.w.z. hetgeen de markt biedt. de samenstelling van het menu wisselt  zeer regelmatig

( soms dagelijks )

3 gangen

inclusief huisgebakken brood

en 1/2 fles mineraalwater pp  39,5

 

menu gewijzigd 24-3

-

 

voorgerechten:

 

(v)Tartaar van rode biet

crème van jonge erwtjes | gecaramelliseerde noten | verse geitenkaas

Pannacotta met avocado

gebakken scampi's

 

Carpaccio van rund

truffelmayonaise

aspergebavarois

ei-kruidencrumble | gerookte zalm

 

ragoût van kalf

bladerdeeg | kleine salade

 

vissoep

heldere bouillon | rijk gevuld

 

 

 

 

 

hoofdgerechten:

 

 

 

gebraisseerde zwijnsnek

supermals gestoofd | rode wijnsaus

Kabeljauwrug

op crème van pastinaak en amandel | sojaboontjes | eigen jus

filet van Boerderijkip

tomaat | gegrilde groentes

(V) vegetarische spagetti Carbonara

 

Eendenbout

botermals: 24 uur geconfijt

 

Lamshiel

met oa wijn en knoflook in de oven gegaard (5 extra)

 

Desserts:

 

 

pruimentaartje | bolletje ijs

 

 

caramelbavarois | chocoladesaus | bolletje ijs

 

 

 

crêpe | fruit | sinaasappelsaus | bolletje ijs

 

 

 

KAAS

diverse kazen | noten

 

 

 

koffie of thee

 

Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons

voor gezelschappen groter dan 6 personen hanteren we een aangepaste menukaart

indien mogelijk kunnen wij rekening houden met dieetwensen. wij berekenen hiervoor een toeslag van € 5 per couvert