in ons restaurant zorgen twee hoge-capaciteits luchtzuiveraars ervoor dat 99,9 % van virussen, allergenen en verontreinigende stoffen verwijderd worden

 

 

 

 

PRIJSVERHOGING

willen we zo lang mogelijk voorkomen. Daarom sparen we oa op energie door een flessenkoeling uit te schakelen  Hierdoor kan het zijn dat uw favoriete (maar door ons niet zo vaak verkochte drankje) niet meer in ons assortiment zit. 

 

eet van de kaart

of

 

STEL UW DRIE - GANGEN MENU SAMEN UIT DE HELE KAART

(Voorgerecht + hoofdgerecht + nagerecht)

inclusief huisgebakken brood en 1/2 fles mineraalwater pp voor € 39,50

 

menu gewijzigd 23-02

voorgerechten:

geserveerd met brood en boter

  

vissoep 15

heldere, rijk gevulde vissoep

(2,5 bijbetaling in menu)

 

scampi's aglio-olio 13,5

 

 

 wildgoulash 13,5

bladerdeeg | kleine salade | cranberries

 

(V) Canelloni 13,5

met pompoen | ricotta | pijnboompitjes

Championkoppen gevuld met slakjes 13,5

vandouvansaus

 

 

Carpaccio van rund | pestodressing 15

 

(2,5 bijbetaling in menu)

huisgebakken brood | boter 4,5

 

 

 

 

hoofdgerechten:

 

 

 

filet van rode poon 24,5

met kruiden in de oven gegaard

beurre blanc

 

suprême van maiskip 24,5

kruiden/witte wijn saus

 

 

(V) - knolselderij á la Bourgignonne 21,5

 

 

- Eendenbout  24,5

botermals: 24 uur geconfijt

- kalfs rib-eye 24,5

romige kalfsjus

gebraisseerde nek van Zweeds varken 24,5

langzaam gegaard, supermals | rode wijnsaus

2 Konijnenboutjes op oma's wijze 27,5

(bijbetaling in menu 3)

 

wildgoulash 24,5

 

 

Desserts:

 

 

 

 

crème Brulée | ijs   9,5

 

 

hemelse modder | ijs 9,5

 

 

pannenkoekje | mandarijncurd | ijs 11

 

 

 

KAAS  11,5

plateautje franse kaas

 

 

 

koffie of thee

zoetigheid

 

enkele voorbeelden van gerechten

Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons

voor gezelschappen groter dan 6 personen hanteren we een aangepaste menukaart. We verdelen grote gezelschappen (in overleg) over meerdere tafels.

indien mogelijk kunnen wij rekening houden met dieetwensen. wij berekenen hiervoor een toeslag van € 5 per couvert