in ons restaurant zorgen twee hoge-capaciteits luchtzuiveraars ervoor dat 99,9 % van virussen, allergenen en verontreinigende stoffen verwijderd worden

 

 

 

 

PRIJSVERHOGING

willen we zo lang mogelijk voorkomen. Daarom sparen we oa op energie door een flessenkoeling uit te schakelen  Hierdoor kan het zijn dat uw favoriete (maar door ons niet zo vaak verkochte drankje) niet meer in ons assortiment zit. 

 

Wij hebben GEEN terrasverwarming: Breng trui of vest mee als u buiten wil eten

eet van de kaart

of

 

STEL UW DRIE - GANGEN MENU SAMEN UIT DE HELE KAART

(Voorgerecht + hoofdgerecht + nagerecht)

inclusief huisgebakken brood en 1/2 fles mineraalwater pp voor € 39,50

 

menu gewijzigd 18-5

-

 

voorgerechten:

geserveerd met brood en boter

gebakken scampi's  13,50

aardappelsalade | komkommer

carpaccio van zalm  13,50

ansjovisdressing

 

Geitenkaassalade 13,50

noten

 

Carpaccio van rund  13,50

truffelmayonaise

aspergebavarois  13,50

crabpootjes | dille

aspergesoep 10,50

ei | ham (kan zonder)

 

vissoep 12,50

heldere bouillon | rijk gevuld

huisgebakken brood | boter 4,50

 

 

 

 

hoofdgerechten:

 

Biefstuk van de Ossenhaas (± 150 gram) 24,50

romige, milde saus of kruidenboter

- filet van Heek  24,50

saus met Vongole

 

Gebraiseerde zwijnsnek  24,50

van Zweeds varken

Supermals gestoofd | rode wijnsaus

 

- asperges  24,50

gepocheerd eitje, ham, truffelpuree of aardappeltjes, Hollandaise

 

(V) - steak van knolselderij  21,50

 

- Eendenbout  24,50

botermals: 24 uur geconfijt

 

- Lamshiel  29,50

met oa wijn en knoflook in de oven gegaard (in menu 5 extra)

bereidingstijd min. 30 minuten

 

Desserts:

Crèpe Suzette | sinaasappelsaus  9,50

 

 

chocolade-caramel taartje | bolletje ijs  9,50

 

aardbeien-rabarber taartje  9,50

aardbeien-ijs

 

Panna-cotta met rood fruit  9,50

geparfumeerd met Tonka boon

 

 

KAAS  11,00

diverse kazen | noten

 

 

 

koffie of thee

 

Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons

voor gezelschappen groter dan 6 personen hanteren we een aangepaste menukaart

indien mogelijk kunnen wij rekening houden met dieetwensen. wij berekenen hiervoor een toeslag van € 5 per couvert