GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN

 

vrijdag en zaterdag restaurant open vanaf 18.00 uur

 

in het herfstseizoen ( tot 3 november ) is ons restaurant zondags gesloten

 

alle andere dagen van de week private dining mogelijk vanaf 12 personen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIJSVERHOGING

 

willen we voorkomen. Daarom sparen we oa op energie door een flessenkoeling uit te schakelen  Hierdoor kan het zijn dat uw favoriete (maar door ons niet zo vaak verkochte drankje) niet meer in ons assortiment zit. 

 

 

stel uw menu samen:

3- gangen voor-/hoofd-/nagerecht € 39,95

4- gangen voor-/voor-/hoofd-/nagerecht € 52,50

incl. brood en 1/2 fles mineraalwater pp

achter de gerechten de a la carte prijzen

 

menu gewijzigd 03-10

 

voorgerechten:

geserveerd met brood en boter

  

vissoep 15

heldere, rijk gevulde vissoep

(2,5 bijbetaling in menu)

 

Pissaladière 13,5

bladereegbodem met gecaramelliseerde  ui, tapenade en ansjovis

(kan ook met Fourme d'Ambert blauwschimmel kaas)

 

 

Gegrilde Kaas 13,5

saus van tomaat, courgette en ui

 

Carpaccio van rode biet | verse geitenkaas 13,5

 

ravioli's met paddenstoeltjes 13,5

romige saus | truffelolie

 

Carpaccio van rund 16

bijbetaling in menu 3€

 

 

huisgebakken brood | boter 4,5

 

 

 

 

hoofdgerechten:

 

filet van boerderijkip "á la Normande" 24,5

met oa champions | spek | cider

 

kabeljauwhaas 24,5

pesto | krokante ham | beurre blanc

 

 

(V) - huisgemaakter tagliatelle 21,5

keuze uit twee verschillende sausen: à la Siciliana of Gorgonzola dolce

eendenborst, rosé gebraden 24,5

Aziatisch gekruid, met oa five spice, saus met rode wijn en sinaasappel

- Eendenbout  24,5

botermals: 24 uur geconfijt

 

- rundersucade  24,5

langzaam gestoofd

 

knien in 't zoer 24,5

konijnenbout volgens oma's recept met oa Limburgse stroop en uien

 

 

gebraisseerde nek van Zweeds varken 24,5

langzaam gegaard, supermals

 

 

 

 

Desserts:

 

 

 

 

melkchocolade mousse  | vanilleijs 9,5

 

crêpjes met sinaasappelmarmelade | vanilleijs 9,5

 

crème Brulée | ijs  9,5

 

 

 

KAAS  11,5

plateautje franse kaas

 

 

 

koffie of thee

zoetigheid

 

enkele voorbeelden van gerechten

Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons

voor gezelschappen groter dan 6 personen hanteren we een aangepaste menukaart. We verdelen grote gezelschappen (in overleg) over meerdere tafels.

indien mogelijk kunnen wij rekening houden met dieetwensen. wij berekenen hiervoor een toeslag van € 5 per couvert