OPENINGSTIJDEN

 

vrijdag en zaterdag restaurant open vanaf 18.00 uur

 

alle andere dagen van de week private dining mogelijk vanaf 12 personen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stel uw menu samen:

3- gangen voor-/hoofd-/nagerecht € 41,5

4- gangen voor-/voor-/hoofd-/nagerecht € 56,5

incl. brood en 1/2 fles mineraalwater pp

achter de gerechten de a la carte prijzen

 

menu gewijzigd 22-05

 

voorgerechten:

geserveerd met brood en boter

 

 

soep van Asperges 14,5

de luxe versie: met gerookte zalm | ei | truffelolie 

 

scampi's 14,5

gestoofd in knoflook/chili/kruidenolie

 

Vissoep 16

Heldere, rijk gevulde vissoep   (2,5 bijbetaling in menu)

 

 

Zomerse salade 14,5

komkommer | aardbei | jonge geitenkaas | amandel

 

Quiche met gecaramelliseerde ui en geitenkaas 14,5

 

tortelloni's met rauwe ham en paddenstoeltjes 14,5

 

 

Carpaccio van rund 16

bijbetaling in menu 3 €

 

 

huisgebakken brood | boter 4,5

 

 

 

 

hoofdgerechten:

 

 

asperges 25,5

kleine portie asperges | gerookte zalm | Gepocheerd ei | Hollandaise saus | truffelpuree

 

extra portie asperges bij hoofdgerecht 7,50

 

sliptongetjes 25,5

in roomboter gebakken | mosterdsaus | puree

 

Suprème van maiskip  25,5 

romige saus

 

nek van Zweeds varken 25,5

hééél langzaam gegaard | rode wijnsaus

 

- Eendenbout  25,5

 botermals: 24 uur geconfijt

 

 Steak 25,5

flanksteak van jong rund 

 

 

(v) sticky bloemkool 22,5

basmati rijst | koriander | cashewnoot

 

 

 

Desserts:

 

 

 

 

rabarber met vanilleschuim en ijs  9,95

 

appel/abrikozen taartje met ijs 9,95

 

passievruchtenbavarois 9,95

 

Buitenlandse kaas  11,95

(€ 2 bijbetaling in menu)

 

 

koffie of thee

zoetigheid

 

enkele voorbeelden van gerechten

Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons

voor gezelschappen groter dan 6 personen hanteren we een aangepaste menukaart. We verdelen grote gezelschappen (in overleg) over meerdere tafels.

indien mogelijk kunnen wij rekening houden met dieetwensen. wij berekenen hiervoor een toeslag van € 5 per couvert