OPENINGSTIJDEN

 

vrijdag en zaterdag restaurant open vanaf 18.00 uur

 

alle andere dagen van de week private dining mogelijk vanaf 12 personen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stel uw menu samen:

3- gangen voor-/hoofd-/nagerecht € 41,5

4- gangen voor-/voor-/hoofd-/nagerecht € 56,5

incl. brood en 1/2 fles mineraalwater pp

achter de gerechten de a la carte prijzen

 

menu gewijzigd 6-11

 

voorgerechten:

geserveerd met brood en boter

 

Vissoep 16

Heldere, rijk gevulde vissoep   (2,5 bijbetaling in menu)

 

 

uientaart met ansovis en tappenade van zwarte olijven 14,5

met een klein uiensoepje

 

wildpasteitje 14,5

 

 

Pompoenquiche 14,5

met een klein pompoensoepje

 

 

gemarineerde Choggia-biet 14,5

jonge geitenkaas

 

 

Tortelloni | rauwe ham 14,5

 

Carpaccio van rund 16

bijbetaling in menu 3 €

 

 

huisgebakken brood | boter 4,5

 

  

 

 

hoofdgerechten:

 

 

 

Vis 25,5

filet van Dorade | saus met grove mosterd

 

 

filet van wild zwijn 25,5

crème van paddestoelen

 

Eendenbout  25,5

botermals: 24 uur geconfijt

 

 

Wildgoulash 25,5

van oa hert en zwijn

 

Hertensucade 29

bijbetaling in menu 3,5

 

Knien 29

op limburgse wijze met oa appelstroop en uien gestoofd

bijbetaling in menu 3,5

 

 

(v) overheerlijke Steak van pompoen 25,5

van in de oven gepofte pompoen met Quiona/radijs/prei/kruiden, geserveerd met frietjes en groentes

 

 

 

Desserts:

 

 

 

 

chocoladepannenkoekje | saus van witte. chocola  | bolletje ijs 11,5

 

perentaartje | bolletje ijs 11,5

 

 

Boerderijkazen 13,5

-Buffel-Truffelkaas van Tebben (limburg)

-landgoed Boer Nyland (Twente)

- gerijpte schapenkaas met zwarte knoflook

 

( 2€ bijbetaling in menu )

 

 

koffie of thee

 

enkele voorbeelden van gerechten

Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons

voor gezelschappen groter dan 6 personen hanteren we een aangepaste menukaart. We verdelen grote gezelschappen (in overleg) over meerdere tafels.

indien mogelijk kunnen wij rekening houden met dieetwensen. wij berekenen hiervoor een toeslag van € 5 per couvert