ons restaurant beschikt nu over airco

in ons restaurant zorgen twee hoge-capaciteits luchtzuiveraars ervoor dat 99,9 % van virussen, allergenen en verontreinigende stoffen verwijderd worden

"menu du marché"

d.w.z. hetgeen de markt biedt. de samenstelling van het menu wisselt  zeer regelmatig

( soms dagelijks )

3 gangen

inclusief huisgebakken brood

en 1/2 fles mineraalwater pp  38,5

 

menu gewijzigd 23 september

 

-

 

voorgerechten:

 

(V)ragôut van oesterzwammen

bladerdeeg. | kleine salade

 

 

 

Pâté van rode linzen en walnoot

gesmoorde ui | kleine salade

 

 

carpaccio van hert

truffelolie | vijg | cashew

 

 

vissoep

heldere vissoep met garnituur

 

Bladerdeeg Quiche

vijg | geitenkaas | honing

 

 

 

 

 

 

 

hoofdgerechten:

 

Coq au vin

filet van maiskip met oa champions en spek in rode wijn gegaard

 

 

gebraisseerde zwijnsnek

supermals gestoofd | rode wijnsaus

 

 

 vis: filet van Dorade met oa knoflook en citroen

Beurre Blanc saus | spinazie

 

 

stoofvlees van hert

 

 

 

Spitskool | Broccoli | Cashewnoten | Udon noedels

 (V) op Aziatische wijze 

 

 

 

Eendenbout

 

botermals: 24 uur geconfijt

 

 

 

 

 

Desserts:

 

ZOETE desserts

geserveerd met een bolletje ijs en een koekje van eigen deeg 🙂

 

-chocolade/karamel taartje

of

 

-notenbavarois met appeltjes uit eigen tuin

of

 

-combinatie van wortel | pompoen | sinaasappel

 

 

 

- KAAS van alles gèt

diverse kazen | brood

 

 

- koffie of thee

chocolaatjes