in ons restaurant zorgen twee hoge-capaciteits luchtzuiveraars ervoor dat 99,9 % van virussen, allergenen en verontreinigende stoffen verwijderd worden
"menu du marché"
d.w.z. hetgeen de markt biedt. de samenstelling van het menu wisselt zeer regelmatig ( soms dagelijks )
3 gangen
inclusief huisgebakken brood
en 1/2 fles mineraalwater pp 38,5
menu gewijzigd 28 juli
-
voorgerechten:
aubergine uit de oven
pitabrood | yoghurt-knoflooksaus
groentespiesjes
met Thaise pindasaus
carpaccio van rund
pestodressing | Parmezaanse kaas
(v) tartelette met geconfijte tomaatjes
Mozarella | truffelbalsamico
vissoep
heldere vissoep met garnituur
Crèpe met garnaaltjes
taugé | bieslook | sjalot | vissaus
hoofdgerechten:
Coq au vin
filet van maiskip met oa champions en spek in rode wijn gegaard
biefstuk van Kangaroe
mooi, mager, rood vlees, naturel geserveerd
vis: filet van Heek (Noordzee)
venkelrisotto
stoofpotje van rund
(v) de vegetarische versie van "Knien in 't zoer"
Eendenbout
botermals: 24 uur geconfijt
Desserts:
ZOET van alles gèt
een klein "grand dessert" met onder andere pannacotta en een bolletje ijs