GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN

 

vrijdag en zaterdag restaurant open vanaf 18.00 uur

 

in het herfstseizoen is ons restaurant zondags gesloten

 

alle andere dagen van de week private dining mogelijk vanaf 12 personen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIJSVERHOGING

 

willen we voorkomen. Daarom sparen we oa op energie door een flessenkoeling uit te schakelen  Hierdoor kan het zijn dat uw favoriete (maar door ons niet zo vaak verkochte drankje) niet meer in ons assortiment zit. 

 

 

stel uw menu samen:

3- gangen voor-/hoofd-/nagerecht € 39,95

4- gangen voor-/voor-/hoofd-/nagerecht € 52,50

incl. brood en 1/2 fles mineraalwater pp

achter de gerechten de a la carte prijzen

 

menu gewijzigd 25-11

 

voorgerechten:

geserveerd met brood en boter

  

vissoep 15

heldere, rijk gevulde vissoep

(2,5 bijbetaling in menu)

 

 

Pannacotta met crab | hint van groene curry 13,5

gerookte zalm | gefrituurde crabschaar

 

Quiche van pompoen 13,5

klein pompoensoepje

 

jonge geitenkaas in bladerdeeg 13,5

uienconfiture

 

Carpaccio van rund 16

bijbetaling in menu 3€

Vitello Tonnato 16

bijbetaling in menu 3€

 

 

huisgebakken brood | boter 4,5

 

 

 

 

hoofdgerechten:

 

roodbaarsfilet 24,5

romige saus met tamme kastanjes | spinazie

 

wildgoulash 24,5

cranberries

- Eendenbout  24,5

 botermals: 24 uur geconfijt

 

- nek van zweeds varken  24,5

langzaam gestoofd | rode wijnsaus

 

knien in 't zoer 24,5

konijnenbout volgens oma's recept met oa Limburgse stroop en uien

 

 

Wild zwijn rugfilet 24,5

romige saus

 

 

 

 

Desserts:

 

 

 

 

Amarettini-kaneelparfait (stilstaand gevroren ijs) | kersenragout 9,5

 

 

pompoenpitjes-parfait met bosbessen compôte 9,5

 

 

Peren-Gember Strudel met chocoladesaus | bolletje vanilleijs 9,5

 

 

 

Elzasser Münsterkaas  11,5

Verviers strooptaart  | kümmel

 

 

koffie of thee

zoetigheid

 

enkele voorbeelden van gerechten

Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons

voor gezelschappen groter dan 6 personen hanteren we een aangepaste menukaart. We verdelen grote gezelschappen (in overleg) over meerdere tafels.

indien mogelijk kunnen wij rekening houden met dieetwensen. wij berekenen hiervoor een toeslag van € 5 per couvert