GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN

 

vrijdag en zaterdag restaurant open vanaf 18.00 uur

 

alle andere dagen van de week private dining mogelijk vanaf 12 personen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIJSVERHOGING

 

willen we voorkomen. Daarom sparen we oa op energie door een flessenkoeling uit te schakelen  Hierdoor kan het zijn dat uw favoriete (maar door ons niet zo vaak verkochte drankje) niet meer in ons assortiment zit. 

 

 

stel uw menu samen:

3- gangen voor-/hoofd-/nagerecht € 41,5

4- gangen voor-/voor-/hoofd-/nagerecht € 56,5

incl. brood en 1/2 fles mineraalwater pp

achter de gerechten de a la carte prijzen

 

menu gewijzigd 10-02

 

voorgerechten:

geserveerd met brood en boter

 

Vissoep 15

heldere, rijk gevulde vissoep (2,5 bijbetaling in menu)

 

Pannacotta met crab | hint van groene curry 14,5

gerookte zalm | gefrituurde crabschaar

 

Quiche van pompoen 14,5

klein pompoensoepje 13,5

 

féta 14,5

groentjes uit de oven

 

ravioli's met paddenstoelen 14,5

romige saus | truffelolie

 

jonge geitenkaas in bladerdeeg 14,5

uienconfiture

 

Carpaccio van rund 16

bijbetaling in menu 3€

 

 

huisgebakken brood | boter 4,5

 

 

 

 

hoofdgerechten:

 

filet van Heek 25,5

beurre blanc saus

winterse goulash 25,5

cranberries

nek van Zweeds varken 25,5

hééél langzaam gegaard | rode wijnsaus

 

- Eendenbout  25,5

 botermals: 24 uur geconfijt

 

- entrecôte van rund  25,5

milde  peperroomsaus

 

knien in 't zoer 25,5

konijnenbout volgens oma's recept met oa Limburgse stroop en uien

 

(v) steak van knolselderij 25,5

 

 

 

 

Desserts:

 

 

 

 

Crème Brulée | ijs  9,95

 

 

Caramelbavarois | ijs 9,95

 

 

chocolademousse | ijs 9,95

 

 

 

Buitenlandse kaas  11,95

Verviers strooptaart

 

 

koffie of thee

zoetigheid

 

enkele voorbeelden van gerechten

Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons

voor gezelschappen groter dan 6 personen hanteren we een aangepaste menukaart. We verdelen grote gezelschappen (in overleg) over meerdere tafels.

indien mogelijk kunnen wij rekening houden met dieetwensen. wij berekenen hiervoor een toeslag van € 5 per couvert