GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN

 

vrijdag en zaterdag restaurant open vanaf 18.00 uur

 

in het zomerseizoen ( tot 29 september ) is ons restaurant zondags gesloten

 

alle andere dagen van de week private dining mogelijk vanaf 12 personen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIJSVERHOGING

 

willen we voorkomen. Daarom sparen we oa op energie door een flessenkoeling uit te schakelen  Hierdoor kan het zijn dat uw favoriete (maar door ons niet zo vaak verkochte drankje) niet meer in ons assortiment zit. 

 

 

stel uw menu samen:

3- gangen voor-/hoofd-/nagerecht € 39,95

4- gangen voor-/voor-/hoofd-/nagerecht € 52,50

incl. brood en 1/2 fles mineraalwater pp

achter de gerechten de a la carte prijzen

 

menu gewijzigd 26-07

 

voorgerechten:

geserveerd met brood en boter

  

vissoep 15

heldere, rijk gevulde vissoep

(2,5 bijbetaling in menu)

 

Bisque van Hollandse garnaaltjes 16

(3,5 bijbetaling in menu)

 

(V) Carpaccio van knolselderij 13,5

met ansjoviscrème, nootjes

 

paté van eend 13,5

schuim van gerookte paling | balsamico

 

bladereeg met rivierkreeftjes 13,5

tomaat | spinazie | kreeftensaus

 

carpaccio van watermeloen | gefrituurde mozarella 13,5

muntdressing | pistachenoten

Carpaccio van rund 16

bijbetaling in menu 3€

huisgebakken brood | boter 4,5

 

 

 

 

hoofdgerechten:

 

Suprême van parelhoen 24,5

met citrus | venkel | salie

 

filet van schelvis 24,5

beurre blanc met limoen

 

 

(V) - vegetarische suggestie van de dag 21,5

 

 

- Eendenbout  24,5

botermals: 24 uur geconfijt

- Jodenhaasje 24,5

smaakvolle biefstuk uit de voorvoet van het rund

eigen jus | dragonboter

gebraisseerde nek van Zweeds varken 24,5

langzaam gegaard, supermals | rode wijnsaus

 

 

 

 

Desserts:

 

 

 

 

Mandarijnbavarois met mandarijncurd en vanilleijs 9,5

 

Yoghurt pannacotta met rood fruit | saus van rood fruit 9,5

 

Chocolademousse | ijs  9,5

 

 

 

KAAS  11,5

plateautje franse kaas

 

 

 

koffie of thee

zoetigheid

 

enkele voorbeelden van gerechten

Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons

voor gezelschappen groter dan 6 personen hanteren we een aangepaste menukaart. We verdelen grote gezelschappen (in overleg) over meerdere tafels.

indien mogelijk kunnen wij rekening houden met dieetwensen. wij berekenen hiervoor een toeslag van € 5 per couvert