restaurant b&b de Post

uit eten in huiskamersfeer…

de menukaart wisselt elke zes weken (of eerder als daar vanwege het seizoen of feestdagen) aanleiding voor is


Omdat wij zoveel mogelijk met verse producten werken kan het gebeuren dat een of meer items van de kaart uitverkocht zijn. Wij zullen dan proberen een passend alternatief aan te bieden

huiswijn wit | rood | rosé | per glas 4 | per fles 23
Tafelwater fles 0,75 ltr naturel | sprankelend | 4,75
bij bestelling van een fles wijn serveren wij graag een karaf water | 2,5



3 gangen menu € 29,75


Gemengde, geroosterde, groentes
geitenkaas | noten
Hazenpeper
bladerdeeg | cranberries
gemarineerde zalm
rivierkreeftjes | kreeftenjus | koolrabi en prei
Surprisesoep
Proeverij van drie verschillende soepjes


Zwijnshaas
puree van tamme kastanjes |
romige wildsaus | winterse groentes
scholfilet
gefrituurde kappertjes | beurre blanc |
Coq au vin
filet van maiskip in oa rode wijn en kruiden langzaam gestoofd


Desserts:

chocolademousse | javanais | vanilleijs
crème Brulée | bolletje ijs
Kaas: klein plateautje | brood | stroop (5 extra)
aangeklede koffie of thee



Bij de kaas een proeverijtje van twee verschillende oude ports? 2 halve glazen samen: 6
bij de hoofdgerechten serveren wij warme groente,een aardappelgarnituur + frietjes Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons

a la carte


soepen:
Surprisesoep: Proeverij van drie verschillende soepjes 7
Cappucino van Pompoen 8
Prei 7
Tomaten 7,5
Bisque met Hollandse garnaaltjes 13,5
Pastinaak met Hollandse garnaaltjes 10


voorgerechten / tussengerechten:

gemarineerde zalm | rivierkreeftjes | kreeftenjus | koolrabi en prei 12,5
Tomatencarpaccio | Hollandse garnaaltjes| kruidenroom 12,5
mosselen op Spaanse wijze 15
Scampi | spaghetti | tomaat 15
Carpaccio van rund met pestodressing 13,25
Carpaccio van rund
met truffelmayonaise 14,25
Gemengde, geroosterde, groentes geitenkaas | noten 12,5
Hazenpeper bladerdeeg | cranberries 12,5



Hoofdgerechten:

Bief van de Hertenrug | wildsaus 27,5
Wildgoulash | van Hert, zwijn en eend | samen met oa wijn en kruiden gegaard 22,5
Coq au vin | filet van maiskip in oa rode wijn en kruiden langzaam gestoofd 21,5
lamshiel | in oa rode wijn, knoflook, kruiden gegaard 25
Konijnenbout, naar oma’s recept op Limburgse wijze 22,5
scholfilet gefrituurde kappertjes | beurre blanc | 22,5
Zwijnshaas puree van tamme kastanjes | romige wildsaus | winterse groentes 22,5




desserts:
appeltaartje | Noten | IJs 8
perentaartje | Noten | IJs 8
mangomousse | Mangoijs 8
chocolademousse | javanais | vanilleijs 8
crème Brulée | bolletje ijs 8
Kaas: klein plateautje | brood | stroop 12,5