restaurant b&b de Post

uit eten in huiskamersfeer…

de menukaart wisselt elke zes weken (of eerder als daar vanwege het seizoen of feestdagen) aanleiding voor is


3 gangen menu € 29,75
4 gangen menu € 35,50
3 voorgerechten (zwart gedrukt) 29,75

huiswijn wit | rood | rosé | per glas 4 | per fles 22,5
Tafelwater fles 0,75 ltr naturel | sprankelend | €4,75 karaf WML ± 1 ltr 2,5
menu vanaf 5-07–2019

portie huisgemarineerde zwarte olijven € 4


Ravioli’s | gevuld met kastanjechampions | truffelolie 12,25
Tagliatelle | gebakken filet van rode mul | groene kruidenroomsaus 12,25
Cocktail van rivierkreeftjes | sinaasappel | pepermayonaise 12,25
Zalmbavarois | garnalenkroketje | kleine salade 12,25
Gazpacho (koude groente-tomatensoep Spaans recept) | tomaten/komkommer brunoise 12,25
Soep van Venusschelpen | met saffraan verrijkt (extra € 2) 14,25
Carpaccio van rund met pestodressing (extra 2.5) 13,25
Carpaccio van rund met truffelmayonaise (extra 3.5) 14,25

Soepen:
Surprisesoep: Proeverij van drie verschillende soepjes 6,75


Hoofdgerechten:
Kalfsoester | gebonden kalfsjus 22,75
Rundergoulash | langzaam gegaard met oa wortel, selderij, champions 22,50
lamshiel, langzaam in rode wijn gegaard (1,5 extra) 24,00
Konijnenbout, naar oma’s recept op Limburgse wijze 23,00
Kabeljauwhaasje | limoen-citroen risotto 22,00
Bouillabaisse | Bisque van garnalen | gebakken vis | zeevruchten 22,00


bij de hoofdgerechten serveren wij een aardappelgarnituur + frietjes
Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons

Desserts:
bitterkoekjes bavarois 8
Café Frappé | vanilleijs 8
CrÄ—me Brulée | bolletje ijs
Kaas: klein plateautje | brood | stroop 8
aangeklede koffie of thee 5


Bij de kaas een proeverijtje van twee verschillende oude ports? 2 halve glazen samen: 6

tafel reserveren? klik hier


Omdat wij zoveel mogelijk met verse producten werken kan het gebeuren dat een of meer items van de kaart uitverkocht zijn. Wij zullen dan proberen een passend alternatief aan te bieden